Увага! У Львові до 10 червня перекриють для руху транспорту частину вулиці у Личаківському районі

На вул. Рєпіна проведуть ремонт дорожнього покриття

фото ілюстративне, автор: Олександр Мазуренко

У Львові на вул. Рєпіна проведуть поточний ремонт дорожнього покриття площею 420 м2. На час робіт частину вулиці перекриють.

За інформацією Личаківської РА, від завтра, 10 травня, і до 10 червня триватимуть ремонтні роботи на вул. Рєпіна, на ділянці від перехрестя з вул. Личаківською до будинку №4. На цій ділянці вирівняють дорожнє покриття методом перемощення наявної мозаїки. Місце ремонтних робіт буде перекрите для руху транспорту.

На рух громадського транспорту перекриття на впливає, натомість водіїв приватних авто просять оминати цей відрізок дороги.

«На вул. Рєпіна – бічній від вул. Личаківської, утворилася ямковість. Тому протягом місяця часу на відрізку від перехрестя з вул. Личаківською до будинку №4 триватимуть ремонтні роботи з вирівнювання дорожнього покриття методом перемощення мозаїки.

Читайте також: у центрі Львова задля автомобілів пропонують пересунути відомий пам’ятник.

Спочатку наявну мозаїку демонтують, вирівняють основу, а тоді постелять мозаїку. Загальна площа робіт - 420 м2. Також в процесі ремонту буде замінено 60 м бордюру, який посипався. Вартість ремонтних робіт - 490 тис. грн.», - повідомили у Личаківській районній адміністрації.

varta1.com.ua: Новини

Володимир Садовий