Увага! У Львові зменшують подачу тепла до квартир

Котельні, які працюють лише на подачу тепла, на день вимикають, працюють лише ті котельні, які подають гарячу воду

фото ілюстративне, автор: Роман Балук

У Львові об’єкти теплопостачання працюють в економному режимі.

Як повідомила Ірина Маруняк, заступниця міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства, з огляду на підвищення температури повітря, об’єкти теплопостачання працюють в економному режимі.

«Цей тиждень маємо суттєве підвищення температури повітря, тому об’єкти теплопостачання працюють на мінімальних параметрах. А саме: параметри роботи ТЕЦ-1 зменшено до мінімальних, а ті котельні, які працюють лише на подачу тепла, на день вимикаємо. Працюють лише ті котельні, які подають гарячу воду. Такий режим роботи з 09:00 год до 19:00 год. З 19:00 год котельні включаємо і піднімаємо параметри на ТЕЦ-1, адже ночі холодні.

Також хочу наголосити, що в тих будинках, де є ІТП, подача тепла регулюється автоматично, і коли середньодобова температура сягає більше 8 градусів, ІТП відключається.

Також, нагадую, мешканці мають можливість самі регулювати подачу тепла у будинок. Для цього необхідно визначити відповідальну особу в будинку, яка буде закривати і відкривати подачу тепла», — розповіла Ірина Маруняк.

За її словами, працівники департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР постійно моніторять температуру повітря, щоб приймати відповідні управлінські рішення. Про призупинення подачі тепла, наразі, не йдеться, адже на наступний тиждень прогнозують похолодання.

varta1.com.ua: Новини

Володимир Садовий

Читайте також