Увага! Поліція розшукує чоловіка, який може бути причетним до подвійного вбивства на Львівщині

Нападник поїхав в автомобілі вбитого ним власника домогосподарства

У селі Лопатин сьогодні вранці, 4 жовтня, виявили застреленими чоловіка та дружину. Вбиті виявилися власниками місцевих озер. Поліція оголосила на Львівщині план “Перехоплення” . Про орієнтування повідомив депутат Шептицької міської ради Олександр Клімов.
Об 04:45 годині на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення від чоловіка, який виявив свого тестя без ознак життя, з вогнепальними пораненнями.
Виїздом СОГ, поблизу лісового масиву на території приватних озер у смт. Лопатин, Шептицького району, Львівської області, в приватному дерев’яному будинку в коридорі виявлено двох мертвих осіб.

Правоохоронці встановили особу загиблого – 51-річного місцевого жителя, який був застрелений на території власного домогосподарства. Окрім того, у житловому будинку поліцейські виявили тіло його 48-річної дружини – також без ознак життя, з травмами голови. Обличчя жінки було настільки понівечене, що опізнати її одразу не вдалося.

"04.10.2024 о 06:36 начальником ГУНП у Львівській області введено оперативний план «Перехоплення» на території Львівській області по факту вбивства у смт. Лопатин, на місці події відсутній автомобіль «Санйонг Рекстон» ВС8282СН, чорного кольору", - йдеться у повідомленні.

Проведеними заходами було встановлено, що після вчинення злочинів нападник поїхав в автомобілі вбитого ним власника домогосподарства. Проводяться слідчі дії.



varta1.com.ua: Новини

Коментарі

Читайте також