В авіакатастрофі у Броварах загинув мешканець Львівщини (ФОТО)

Вічна пам'ять!

У трагічній авіакатастрофі в Броворах загинув пілот авіаційної ескадрильї спеціального призначення на вертольотах зі Львівщини, Костянтин Коваленко. Про це повідомила Новокалинівська міська рада.

«Новокалинівська міська рада глибоко сумує та висловлює щирі співчуття родині загиблого з приводу трагічної загибелі мешканця міста Новий Калинів Костянтина Коваленка, пілота авіаційної ескадрильї спеціального призначення на вертольотах», - йдеться у повідомленні.

У міській раді висловили співчуття з приводу втрати рідним та близьким пілота.

«Нехай добрий, світлий спомин про покійного назавжди залишиться у пам’яті рідних, колег, усіх, хто знав його, любив та шанував», - додали в дописі.

Додамо, що наслідок падіння гвинтокрила у Броварах загинули 9 пасажирів: серед них – троє осіб з керівництва МВС, троє пілотів від ДСНС, та 3 осіб – з-поміж помічників та охорони міністра.

Загинув екіпаж вертольоту: Олександр Василенко, Костянтин Коваленко, Іван Касьянов.

Нагадаємо, 18 січня під час авіакатастрофи у Броварах, що на Київщині загинуло керівництво МВС: міністр Денис Монастирський, перший заступник міністра Євгеній Єнін і державний секретар Юрій Лубкович.

Як повідомлялося раніше, працівники СБУ розслідують три основні версії: порушення правил польоту, технічна несправність гелікоптера, умисне знищення. Президент і премʼєр-міністр доручили створити спецгрупу для розслідування трагедії

 

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена