В автокатастрофі на Прикарпатті загинула людина та травмувалися троє осіб: деталі від поліції (ФОТО)

Водій автомобіля «BMW X5» виїхав на зустрічну

На Прикарпатті внаслідок ДТП, яка трапилася 8 серпня близько 18:10 год. у Надвірній, водій та троє пасажирів легковика отримали травми різного ступеня тяжкості. Однак, одна пасажирка померла від отриманих травм в лікарні. Про це повідомила пресслужба ГУНП в Івано-Франківській області.

Як стало відомо, що 21-річний керманич автомобіля «BMW X5», мешканець села Стримба, проїжджаючи пряму ділянку дороги, не врахував дорожньої обстановки та виїхав на зустрічну смугу руху. Опісля, допустив зіткнення з іншим транспортним засобом «Opel Zafira». Останнім керував мешканець Надвірної, 1965 року народження.

Фото: ГУНП в Івано-Франківській області

Внаслідок аварії до лікарні доставлено керманича та трьох пасажирів «Opel Zafira». Йдеться про мешканців Надвірної, 64-річна жінка та двоє 16-річних дівчат. Однак, від отриманих травм жінка померла в лікарні.

На місце події виїжджала слідчо-оперативна група, бригада швидкої та працівники ДСНС. Водіїв перевірено на факт вживання алкоголю. Результат тверезі.

Слідчі вилучили з місця події транспортні засоби. У справі буде проведено ряд експертних досліджень для встановлення всіх обставин дорожньо-транспортної пригоди.

Раніше повідомляли, смертельна автотроща біля Вінниці: внаслідок ДТП багатьох травмовано, серед них – троє дітей (ФОТО)

За цим фактом відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху особою, якщо воно заподіяло потерпілому тяжкі тілесні ушкодження) Кримінального кодексу України.

varta1.com.ua: Новини

Коментарі

Читайте також