В Білорусі паніка, чоловіки масово втікають за кордон

Білоруськи чоловіки починають масово виїжджати за кордон, аби не їхати воювати в Україну

Радник міністра внутрішніх справ Вадим Денисенко повідомив про панічні настрої у Білорусі: «Там масово чоловіки виїжджають за кордон, аби не брати участь у війні в Україні».

«В Білорусі, за нашими даними, почався масовий виїзд чоловіків за кордон. Там передпанічна ситуація. Чоловіки починають боятися, що Лукашенко може відправити війська до України. Чим більше такої паніки буде, тим менша ймовірність, що Білорусь наважиться відправити війська в бік України», — про це він повідомив в ефірі інформаційного телемарафону.

За словами Денисенка, такі повідомлення надходять на фоні активного знищення українськими військами техніки та особового складу супротивника.

Так, сьогодні, 5 березня, під Миколаєвом масштабний наступ росіян було відбито,  знищено 4 гелікоптери та захоплено особовий склад.

«Був збитий літак над Черніговом, і льотчик (один з найвідоміших в Росії, якого, свого часу, навіть запрошували на обід до Башара Асада в Сирії), катапультувався. Його зараз допитують у СБУ. Він розповідав на камери, що не знав, що бомбить цивільні будинки і мирні міста», — сказав Денисенко.

Задля інформування про катастрофічні наслідки війни з Україною для білоруського народу волонтери зібрали фото- та відеофакти тероризму російських військ, статистику жертв війни і створили сайт https://zastansyadoma.com/.

varta1.com.ua: Новини

Анастасія Сенів

Читайте також