В Енергодарі російські загарбники заборонили роздачу гуманітарної допомоги для немовлят

Фото: Дмитро Орлов

Російські загарбники заборонили роздачу гуманітарної допомоги для немовлят в Енергодарі. Про це у Фейсбук  повідомив міський голова Дмитро Орлов.

2Протягом майже півроку ми організовуємо доставку в Енергодар та видачу гуманітарної допомоги для дітей віком від народження і до 3 років. Робимо це регулярно - щомісяця.
За півроку - це тони гуманітарної допомоги, виданої за призначенням.

Зараз на дверях приміщення дитячої лікарні, де протягом всього зазначеного часу відбувалася видача допомоги, з’явилося ось таке красномовне оголошення, яке ви бачите на фото. Пункт видачі окупанти закрили. Всю гуманітарну  допомогу наказали «прибрати», - повідомив міський голова.

Фото: Дмитро Орлов

Орлов додав, що місцева влада шукатиме шляхи для вирішення цієї проблеми.

«Відповідно, зараз видача памперсів, дитячого харчування та засобів гігієни для дітей під загрозою. Ми будемо шукати шляхи вирішення цієї проблеми. Але очевидно, що організована вона зумисне та штучно. Просто з позиції дурної сили», - написав він.

"Тож виникає питання: російські військові та іхні посіпаки-колобаранти воюють в Енергодарі навіть з немовлятами, позбавляючи іх можливості отримувати необхідне якісне харчування??!
Чи вирішили взяти цю функцію на себе для чергової картинки на рашаТВ?
Так всі енергодарці, на жаль, вже мали змогу оцінити «високу» якість ваших продуктів та ваших ліків. Тепер ви прирікаєте на теж саме дітей?". - написав Орлов.

varta1.com.ua: Новини

Анастасія Сенів

Читайте також