У готелі неподалік Львова п’яний чоловік погрожував оточуючим зброєю

Чоловік погрожував іншим мешканцям та персоналу закладу вогнепальною зброєю. Поліцейські виявили у нього два карабіни та майже 1,5 тисячі набоїв.

Фото пресслужба поліції Львівської області

Перебуваючи у стані алкосп’яніння, чоловік погрожував іншим мешканцям та персоналу закладу вогнепальною зброєю. Про це сьогодні, 24 березня, повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області

Так, 23 березня, до поліції надійшло повідомлення від співробітників охорони готелю, розташованого в одному з сіл Львівського району про те, що мешканець поводиться агресивно та погрожує сусідам і персоналу готелю зброєю.

«Правоохоронці припинили правопорушення та затримали зловмисника, 44-річного мешканця Києва. Встановлено, що чоловік, перебуваючи в готелі у стані сп’яніння, порушував спокій інших мешканців, чіплявся до жінок, нецензурно висловлювався, поводився агресивно та погрожував оточуючим вогнепальною зброєю. Поліцейські виявили у зловмисника два карабіни «Тигр» та «Вулкан», а в автомобілі виявлено два металеві ящики з набоями до вогнепальної зброї загальною кількістю майже 1,5 тисячі штук», — повідомили в поліції.

Зброю та набої вилучено і скеровано на експертне дослідження. Поліцейські затримали зловмисника у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

Також за фактом слідчі територіального підрозділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України та ч. 4 ст. 296 (хуліганство, вчинене із застосуванням вогнепальної зброї) Кримінального кодексу України.

Максимальне покарання, передбачене санкціями статей, — позбавлення волі на термін до семи років. Досудове розслідування триває.

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена

Читайте також