В ГУР пояснили причини перестановок в російській армії

Ніяк не можуть знайти крайніх

Серія кадрових перестановок у верхівці російської армії насамперед пов’язана з провалом так званого «великого» зимового наступу росії, який, закінчився власне абсолютно нічим. Про це в інтерв'ю РБК-Україна заявив представник Головного управління розвідки Міноборони України Андрій Юсов

«Тобто цілі, завдання з окупації українського Донбасу і виходу на адмінкордони Донецької та Луганської області провалено. Бої за Бахмут, які стали катастрофічними з точки зору втрат живої сили і техніки для рашистів, тривають. Власне, колосальна піар-кампанія по великому наступу закінчилася з точки зору результатів абсолютно нікчемним пшиком», - пояснив Юсов.

За словами Юсова, ці перестановки в росії тривають і будуть тривати, оскільки там шукають крайніх і винних.

«Інша річ, що відповідальні в даній ситуації саме ті люди, коло осіб, які ставлять перед рашистською армією цілі, які неможливо досягнути і виконати. Безумовно, це починаючи з повномасштабного вторгнення 24 лютого, коли досі »все йде за планом", - додав Юсов.

Він зазначив, що є й перестановки і на рівні керівника окупаційної армії в Україні, коли Суровікіна змінюють на Герасимова.

Читайте також: Пригожин прилаштував генерала «м'ясника»: чим закінчилася істерика глави «вагнерівців»

«З самим Герасимовим зараз складніше, тому що якщо вже його карати за невиконання безглуздих наказів, то хто тоді вище залишається? Ну хіба сам Шойгу без жодного дня бойового досвіду чи так званий Володимир Путін?» - підсумував представник української розвідки 

varta1.com.ua: Новини

Коментарі