У Херсоні собака врятував жінку від грабіжника

pes
pes

У Херсоні собака врятував свою 26-річну господиню від грабіжника. Зловмисник підбіг зненацька до жінки, яка вигулювала собаку на вулиці, та намагався зірвати з плеча сумку, у цей час пес накинувся на зловмисника.

Про це повідомляє пресслужба поліції Херсонської області.

«Подія сталася у мікрорайоні Шуменський міста Херсон. 26-річна жінка, приблизно о 21:40 год., гуляла з собакою неподалік від свого будинку. Раптом до неї ззаду підбіг невідомий та намагався зірвати з плеча сумку. Жінка чинила опір, але зловмисник не залишав спроби забрати сумку. Тоді собака жінки кинувся на зловмисника, від чого той злякався і впав на землю, злодій не постраждав. На крики жінки про допомогу прибіг її чоловік та утримував невідомого до приїзду поліції», — повідомили правоохоронці.

Працівники Корабельного відділення поліції встановили, що затриманому 49 років і він раніше вже притягався до кримінальної відповідальності. Нині чоловіка перевіряють на причетність до інших майнових злочинів на території міста.

Відкрите кримінальне провадження за ч. 1 ст. 186 «Грабіж» Кримінального кодексу України (карається штрафом від двох тисяч до чотирьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на термін від ста двадцяти до двохсот сорока годин, або виправними роботами на термін до двох років, або арештом на термін до шести місяців, або позбавленням волі на термін до чотирьох років).

varta1.com.ua: Новини