В Ірпені місцева жінка мародерила разом з окупантами (ФОТО, ВІДЕО)

Вона їм вказувала на заможні будинки

Мешканка Ірпеня інформувала окупантів про помешкання заможних родин та разом із ними розграбовувала їх будинки. Про це повідомляє Управління комунікації Національної поліції.

45-річної місцева мешканка в період тимчасової окупації міста Ірпінь, разом із озброєними військовослужбовцями Росії, заходила на територію приватних обійсть та викрадала речі власників.

У неї вдома слідчі вилучили ворожу символіку, а також викрадені речі — побутову та комп’ютерну техніку, велосипеди, мобільні телефони, ювелірні вироби, одяг і навіть колекційний алкоголь та парфуми.

Жінка вигадала історію про те, що сусіди передали їй ці речі на зберігання. Люди, які були залучені як поняті, впізнали свої викрадені під час окупації речі. 

У результаті місцеві мешканці створили групу у месенджері, де публікували вилучене під час обшуку у фігурантки майно. Так слідчим одразу вдалося встановити десять потерпілих, будинки яких розграбували підозрювана разом із окупантами.

Жінка раніше неодноразово потрапляла в поле зору правоохоронців, зокрема через конфлікти із сусідами та вчинення домашнього насильства над своєю матір’ю.

Вона нестиме відповідальність за колабораційну діяльність та зберігання забороненої символіки.

Раніше, українка впізнала свої речі, які окупанти вкрали і везли на танку.

varta1.com.ua: Новини

Ольга Чобіт

Читайте також