В Ірпені загинув відомий журналіст Брент Рено

Він висвітлював всі «гарячі» події на планеті

Сьогодні, 13 березня, в Ірпені російські окупанти розстріляли міжнародних журналістів.

Загинув всесвітньовідомий журналіст Брент Рено, його колега поранений.

Відео евакуації пораненого:

Потерпілий перебуває в головній лікарні Києва:

Брент Рено, 1971 року народження — режисер, який отримав премію «Peabody» та «DuPont», останні два десятиліття продюсував фільми та телевізійні програми разом зі своїм братом Крейгом. Про це стало відомо з «iMdb».

Брати Рено найбільш відомі тим, що розповідають гуманістичні історії з гарячих точок світу, а їхні проекти висвітлювали війни в Іраку та Афганістані, землетрус на Гаїті, політичні заворушення в Єгипті та Лівії, боротьбу за Мосул, екстремізм в Африці, картельне насильство у Мексиці та кризи молодіжних біженців у Центральній Америці.

Їхні роботи отримали багато головних нагород у телебаченні та журналістиці, включаючи премію «Peabody», дві премії «Columbia DuPont Awards», дві премії «Overseas Press Club Awards», премію Едварда Р. Мерроу, премію «IDA», номінацію «DGA» як кращі режисери та кілька номінацій Emmy. Їхні фільми також отримали схвалення критиків у «Entertainment Weekly», «Rolling Stone», «Forbes», «USA Today», «New York Times», «Filmmaker Magazine», «Los Angeles Times» та «American Cinematographer».

Брати також заснували Літл-Рок кінофестиваль і Арканзаський інститут кіно.

Відомий за роботами «На війну» (2005), «Високий останній шанс» (2014), «Воїни чемпіони» (2009). У пост-продакшні є документальний фільм «Лікарня Гаїті» (2021).

varta1.com.ua: Новини

Ольга Чобіт

Читайте також