В Італії знайдено вбитою українку, яка зникла безвісти пів року тому

1033270_1_w_570
1033270_1_w_570

В Італії, поблизу міста Кастельфранко ді Сотто, що у провінції Піза, у закинутому котеджі знайшли мертвою 29-річну українку Христину Новак. Дівчина зникла ще 9 листопада 2020 року. Про це повідомляє «ТСН», з посиланням на італійські ЗМІ.



Поліцейські встановили, що на цьому місці, недалеко від місця її проживання, мобільний телефон дівчини припинив передавати сигнали.

Експертиза встановила, що українку застрелили.

У листопаді минулого року у селищі Орієнтано, поблизу Пізи, зникла 29-річна українка Христина Новак, родом з Одеси. Дівчина припинила виходити на зв’язок після того, як за зберігання наркотиків і зброї затримали її 41-річного співмешканця. Мати зниклої Христини повідомила, що востаннє контактувала з донькою після її повернення з комісаріату, де вона давала свідчення поліції.

23 березня, поліція у містечку Кастельфранко ді Сотто, заарештувала сусіда Христини та «партнера» у кримінальних справах її італійського співмешканця. Ним виявився 50-річний італійський татуювальник Франческо Лупіно, який досудовим слідством вважається підозрюваним у скоєнні вбивства українки.

varta1.com.ua: Новини