В Івано-Франківську поліція затримала зірку «Х-Фактора» Андрія Мацевка: причина (ФОТО)

Він два роки перебував у розшуку

Учора, 7 січня, в Івано-Франківську патрульні затримали чоловіка, який підозріло себе поводив та намагався уникнути зустрічі з правоохоронцями. Про затримання чоловіка повідомила патрульна поліція Івано-Франківської області.

У пресслужбі не називають імені затриманого, але за даними місцевого видання «Галка», йдеться про скандальну зірку телепередачі «Х-Фактор» Андрія Мацевка. Виявилося, що виконавець, який називає себе «народним артистом України», більш як два роки перебував у розшуку.

За даними поліції, вчора, 7 січня, франківські патрульні помітили на одній із вулиць міста підозрілого перехожого, який намагався втекти, коли до нього підійшли правоохоронці. Чоловіка затримали. Виявилося, що з липня 2021 року він перебуває в розшуку одного з районних управлінь поліції ГУНП у місті Київ через те, що переховується від органів досудового розслідування.

Фото: патрульна поліція Івано-Франківської області

За інформацією видання «Галка», затриманий – це відомий виконавець, учасник багатьох сезонів українських талант-шоу Андрій Мацевко.

Ймовірно, артиста розшукували після гучної історії, яка сталася з ним у квітні 2021 року. Тоді ЗМІ повідомили про те, що Мацевка затримали в столичному метро з підробним пенсійним посвідченням. Артист намагався скористатися послугами громадського транспорту з фальшивим документом. Тоді виконавець заявив правоохоронцям, що підробку йому дав товариш. Затриманий також зізнався, що знав про те, що цей чоловік займається фальшивими документами, оскільки він і сам користувався таким посвідченням.

За інформацією OBOZ.UA, останніми роками Андрій Мацевко мешкає в селі Сваричів Івано-Франківської області. Односельці відгукуються про нього доброзичливо, однак у розмові з нашим виданням відзначали, що чоловік живе відлюдкувато. Мовляв, вранці кудись їде на своєму ровері – і тільки ввечері повертається. Виконавець мешкає у батьківському будинку з мамою та старшим братом.

Андрій Мацевко став відомим на всю Україну більш як 10 років тому, коли прийшов із виступом на перший сезон телешоу «Х-фактор». Виконавцю не вдалося підкорити журі, бо він продемонстрував украй низькі вокальні здібності, однак глядачам він сподобався своєю безпосередністю. Пісні «Ой чиє ж то жито» і «Смерека» у виконанні артиста стали у мережі вірусними. Згодом він ще кілька разів підкорював «Х-Фактор» та інші талант-шоу. Однак – так само безуспішно. На хвилі популярності артиста почали активно запрошувати на приватні вечірки. Коли популярність згасла, Мацевко якийсь час працював двірником.

varta1.com.ua: Новини

Ілона Мартинюк