В Криму завітала потужна бавовна: проводять евакуацію (ВІДЕО)

Це вже вдруге

Кілька вибухів сьогодні було чути поблизу села Веселе Джанкойського району тимчасово окупованого Криму. Місцеві жителі повідомляють, що на даний момент вони тривають. Про це інформує Чп / Симферополь

Так званий глава Республіки Крим сергій Аксьонов, підтвердив інформацію та повідомив, що внаслідок вибуху був пошкоджений склад боєприпасів.

«У небі над Кримом військами ППО було збито 11 БПЛА противника, придушено системами радіоелектронної боротьби. Під удар потрапив склад боєприпасів у Джанкойському районі.  Також уламками БПЛА був пошкоджений приватний будинок в Кіровському районі», - прокоментував Аксьонов.

Через вибухи прийняли рішення евакуювати людей та припинити рух потягів в тому напрямку.

«Прийнято рішення про евакуацію населення довколишніх сіл в радіусі 5 кілометрів від місця НП в Джанкойському районі в пункти тимчасового розміщення. За попередньою інформацією, обійшлося без жертв.

Читайте також:  Масштабна бавовна: у Криму евакуюють частину мешканців

З метою безпеки було припинено рух на залізниці в Джанкойському районі і трасі Джанкой-Сімферополь. Схеми об'їзду будуть опубліковані на офіційних інформаційних ресурсах Міністерства транспорту Республіки Крим.»

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена