В лікарні помер рятувальник, який постраждав під час гасіння пожежі в Одесі (ВІДЕО)

Постраждалих під час пожежі житлового будинку в центрі Одеси евакуювали до Львова

В ніч на 4 серпня у лікарні помер рятувальник — 47-річний старший помічник начальника чергової зміни оперативно-координаційного центру – Володимир Александрюк, який постраждав під час гасіння пожежі в центрі Одеси, по вулиці Софіївська. Про це повідомила пресслужба ДСНС в Одеській області.

«Медики робили все можливе, але врятувати нашого колегу не вдалося. Вся рятувальна родина сумує з приводу смерті побратима-вогнеборця. Висловлюємо співчуття рідним і близьким», - йдеться у повідомленні.

За даними Асоціації добровільних пожежників України, він отримав опіки 75% тіла.

Нагадаємо, 30 липня в Одесі, по вулиці Софіівська, сталась пожежа у триповерховому житловому будинку. Швидке розповсюдження вогню по горючим конструкціям будівлі ускладнювало гасіння пожежі.

Внаслідок пожежі, постраждало 3 рятувальника: від ДСНС - 2 вогнеборці та від Асоціаціі добровільних пожежників України - 1 чоловік. Пізніше у департаменті охорони здоров’я Одеської обласної державної адміністрації повідомили, що постраждалих внаслідок цієї пожежі було евакуаційним рейсом переведено до Львівського лікувально-діагностичного центру «Клініка Святого Луки».  

varta1.com.ua: Новини

Коментарі