"У мене час до 2-ї години ночі": батько дівчинки розповів подробиці викрадення його дочки у Львові (ВІДЕО)

нгто
нгто

Викрадачів 19-річної доньки львівського підприємця суд відправив до СІЗО без права внесення застави. Їм загрожує до семи років ув’язнення. Про це повідомляла “Варта1”.

У поліції показали відео з місця затримання чоловіків, які назвавшись клієнтами, запросили 19-річну дівчину фотографа до орендованої квартири, затребували викуп у її батька.

Чоловік, мешканець Червонограда, розповів про свої переживання того вечора.

«Був звичайний день, але мені прийшла смс-ка на телефон, що моя дочка викрадена і в мене час є  до 2-ї години ночі. І номер рахунку куди я маю перекинути кошти. Написали, що моя дочка викрадена, за неї требують викуп 2 мільйони євро. Я сів в машину поїхав на Львів до своїх знайомих (спитати — ред.) як правильно поступати. А далі мене направили у слідчій відділ на Городоцькій, де я все розповів. Її звільнили, мені скинули фотографію, що вона вже на вулиці стоїть і я приїхав туди», — розповів батько.


Також чоловік розказав, що погроза на телефон приходила і його жінці пів на сьому годину вечора.

Батько згадує, що першими діями його було обійняти доньку.

Чоловік одразу сприйняв всерйоз ситуацію. Батьківське серце підказало, що це не звичайний підлітковий розіграш. Поліціянти теж не підділи сумніву слова чоловіка і зайнялися пошуком дівчини.

Чоловік закликає не боятися звертатися в поліцію, не намагатись такі ситуації вирішувати самотужки.

Його дочка Анжела наймолодша дитина в сім’ї. Вчиться у Львові, займається фотографією.

Дівчина прикриваючи обличчя розказала, що їй написала в «Instagram» дівчина і домовились про зйомку.

Замовниця, яка домовлялась, уже замовляла у дівчини фотосесію тиждень перед тим.

Дівчата зустрілись, пішли до квартири, де вже на Анжелу чекали троє хлопців у балаклавах, забрали телефон і сказали чекати.

Нагадаємо, що викрадачів викрили того ж дня поліцейські. За інформацією правоохоронців, це троє хлопців у віці 17, 19 та 25 років. Вони перебувають під вартою. Їхній 17-річній спільниці обрали запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту.

[arve url=«https://youtu.be/70gv_UNZLGc» loop=«no» muted=«no» /]

varta1.com.ua: Новини