У мерії назвали ймовірну причину обвалу будинку у Львові (ФОТО)

От так виявляється! Лише тепер перевірятимуть....

Фото Варта 1

Сьогодні, 26 серпня, близько 1 години ночі, на проспекті Свободи, 23 стався обвал частини будинку з боку внутрішнього дворика. Про це повідомляла «Варта 1».

Як повідомили у рятувальників, постраждалих на щастя немає. В ДСНС розповіли, що людей встигли евакуювати до масштабного обвалу.

На місце події оперативно виїхала заступниця міського голови з питань житлово-комунального господарства Ірина Маруняк та голова Галицької районної адміністрації Андрій Зозуля. 

«Внаслідок обвалу флігельної частини будинку, зруйновано три квартири та 2 нежитлові приміщення.  Одна квартира здавалась в оренду, відтак зараз з'ясовують, чи були у ній люди. Всіх решту мешканців евакуйовано. На місці аварії працюють усі відповідні служби», — повідомила заступниця міського голови з питань житлово-комунального господарства Ірина Маруняк.

У мерії також назвали і ймовірну причину обвалу.

«За попередньою інформацією, ймовірною причиною обвалу стала реконструкція будинку у сусідній будівлі на проспекті Свободи, 21. Наразі, законність робіт з’ясовують», — повідомили у пресслужбі ЛМР.

Як бачимо на фото реконструйована будівля на проспекті Свободи, 21: 

Фото: "Варта 1"

І обвал у сусідньому дворику на проспекті Свободи, 23

Ну і вигляд обвалу станом на ранок 26 серпня.

Фото: "Варта 1"

Більше фото на сторінці голови «Варта 1» Ігора Зінкевича.

Нагадаємо, 26 серпня, близько 1:30 год., у центрі Львова на проспекті Свободи, 23 відбулося часткове руйнування триповерхового багатоквартирного житлового будинку. 

Як вдалося дізнатися, квартира, яка була зруйнована, здавалася подобово. 

Фото: «Варта 1» з місця події

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена