В Одесі логопед у парі з чоловіком ґвалтувала дітей "за солодощі" (ФОТО)

2(3747)
2(3747)

В Одесі суд взяв під варту психолога-логопеда, яка підозрюється в причетності до сексуального насильства над малолітніми дітьми.

Як пише «УНІАН», в Одеській обласній прокуратурі повідомили, що відповідне рішення ухвалив Київський районний суд Одеси.

Альтернатива у вигляді застави не передбачена.

Встановлено, що жінка, маючи педагогічну освіту, за місцем свого проживання займалася підготовкою дітей до школи. За версією слідства, під час проведення приватних занять у її чоловіка виник умисел — задоволення статевої пристрасті з малолітніми учнями.

«Так, жінка серед дітей, які відвідують уроки, визначала тих, стосовно яких можливо здійснювати кримінальні злочини, з допомогою психологічного впливу схиляти їх до участі в діях сексуального характеру і не допустити подальшого розголошення ними інформації про події, які відбуваються», — йдеться в повідомленні.

Таким чином, з травня по липень 2020 року підозрюваний неодноразово здійснював стосовно чотирирічного хлопчика і трирічної дівчинки сексуальне насильство.

У свою чергу, підозрювана просила дітей виконувати накази чоловіка, а за хорошу поведінку обіцяла солодощі.

У суді також зазначили, що стосовно другого підозрюваного (чоловіка логопеда) запобіжний захід сьогодні не обрано через його стан здоров’я. На засідання він не з’явився через погане самопочуття.

varta1.com.ua: Новини