В Одесі мама вбила своє 4-місячне немовля

39_one_max
39_one_max

В Одесі, у перший день листопада, лікарі швидкої допомоги констатували смерть чотиримісячної дитини. Явних ознак насильницької смерті виявлено не було, однак поліція порушила кримінальне провадження, пише видання «tsn.ua».


Мати хлопчика повідомила, що син не хворів, вночі вона його нагодувала, переповила і поклала спати, а вранці виявила вже без ознак життя. За висновком судово-медичного експерта, причиною смерті немовляти стала механічна асфіксія, тобто удушення. 


«На допиті у слідчого жінка  розповіла, що вночі малюк сильно плакав. Усі спроби його заспокоїти виявилися марними. Тоді мати закрила синові рота рукою, щоб він не кричав. Дитина затихла, бо, як з’ясувалося пізніше, задихнулась. Жінці повідомлено про підозру за п. 2 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Її затримали у порядку ст. 208 КПК до обрання судом запобіжного заходу», — прокоментував подію начальник Подільського відділу поліції Микола Піщанський. 


Наразі, досудове слідство триває. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 10 до 15 років або довічного ув’язнення.

varta1.com.ua: Новини