В Одесі працівники ТЦК їздили на «швидкій», до якої «пакували» чоловіків: у ТЦК вже відреагували (ВІДЕО)

Жінка повиснула на дверях автівки, яка вже рухалася

ФОТО: скриншот з відео

Новий скандал з примусовою мобілізацією в Одесі.

Сьогодні, 21 грудня,  у Мережі з'явилося відео, на якому декілька чоловіків у військовій формі заштовхують до карети «швидкої» чоловіка в цивільному. Після цього автомобіль почав рух, але цьому заважала дівчина. Вона повиснула на дверях автівки, попри те, що водій вже рушив. Водночас один з очевидців вигукнув: «Ви ж людину вб’єте»

 Таким чином вона змусила зупинити машину. На іншому відео видно, що зі «швидкої» виходять жінка і її супутник, якого намагалися затримати.

У місцевих пабліках також припускають, що машина «швидкої», яка забрала чоловіка, була куплена благодійною організацією. На автівці помітили наклейку організації United Ukraine Fellowship, яка закуповує реанімобілі на фронт за пожертвування людей.

Також в Одеському обласному ТЦК відреагували на скандал.

«За фактом порушення військовими порядку використання транспортного засобу спеціального призначення і незаконного застосування сили військовою службою правопорядку проводиться перевірка. Командувач призначив службове розслідування, за результатами якого всім деталям інциденту буде надано правову оцінку, винні – притягнуті до відповідальності», – зазначили там.

Начальниця центру стратегічних комунікацій Оперативно-стратегічне угруповання військ «Одеса» Наталія Гуменюк також відреагувала на скандал.

Читайте також: у соцмережах обурені через хизування працівника Тернопільського ТЦК шикарним відпочинком на пляжі (ФОТО)

«Призначено перевірку. Зараз не можу давати коментувати, поки ми не перевіримо ці факти. Розбираються відповідні структури, зокрема військова служба правопорядку», – заявила Гуменюк.

varta1.com.ua: Новини

Ілона Мартинюк

Читайте також