В Одесі росія вдарила по ключових військових, - нардепка

СБУ має якнайшвидше виявити колаборантів та зрадників

Статус загиблих внаслідок здійсненого РФ по Одесі ракетного удару балістичними ракетами «Іскандер-М» свідчить про невипадкове місце удар. Про це повідомила виконувачка обов'язків голови Одеської обласної державної адміністрації у 2016-2017 роках, а нині народна депутатка від партії «Голос» Соломія Бобровська.

«Найдужче  мені хочеться після вчорашнього умисного та кривавого удару по Одесі, - це щоб Служба безпеки України якнайшвидше виявила колаборантів та зрадників, які власне здали локацію і знали про можливе перебування непросто військових, але й ключових для Національна гвардія України та ГУНП осіб. Одещина і українці мають знати прізвища та обличчя зрадників», - написала депутатка.

Вона додала, що Одеській області «давно пора було зайнятися самоочищенням і активною роботою щодо виявлення агентурних мереж».

«А одеським колаборантом і ждунам хочу нагадати переглянути фотографії Авдіївки, Бахмута і Херсона - КАБи чи балістика не  вибирають куди прилітати, а зрадників і колаборантів не люблять ніде і ніхто», - заявила ексголова Одеської ОДА.

«На вашому лобі і в особовій справі і так завжди буде написано - »склонєн к ізмєнє", - наголосила Бобровська.

Читайте також: Атака по Одесі: загинули екс-начальник райвідділу поліції Львівщини та екс-заступник мера Одеси

Вже відомо, що внаслідок ракетної атаки по одеському курортному району Дача Ковалевського у п'ятницю, 15 березня 2024 року, загинули:

  • мобілізований до лав ЗСУ ексзаступник мера Одеси Сергій Тетюхін,
  • командир батальйону «Цунамі» Національної гвардії, колишній заступник начальника одеського ГУНП і екскерівник одеського управління патрульної поліції Олександр Гостіщев,
  • заступник начальника Одеської обласної поліції, керівник управління превентивної діяльності Дмитро Абраменко.

varta1.com.ua: Новини

Ольга Чобіт