В одному із районів Львова невідомі періодично обстрілюють вікна мешканців багатоповерхівок (ФОТО)

При цьому ніяких кульок від пневматичної зброї в помешканнях люди не знайшли

ФОТО: Леся Прокіпчук

В Сихівському районі Львова мешканці будинків на вул. Стуса, 24 та 22а скаржаться на те, що невідомі періодично обстрілюють вікна їхніх квартир. Поліція проводить перевірку за згаданими фактами.

Голова ОСББ «Біля парку,24» Леся Прокіпчук розповіла ZAXID.NET, що перші постріли по вікнах квартир були зафіксовані 4 лютого у будинку на вул. Стуса, 24, а згодом і в будинку на вул. Стуса, 22 а. З початку лютого 2024 року вже трапилося чотири таких випадки. Леся Прокіпчук припускає, що постріли можуть бути здійснені з вікон гуртожитку, що навпроти на вул. Тернопільській.

«У нас два спарених будинки на вул. Стуса, 24 та 22а. Будинок дев’ятиповерховий, одна частина виходить на вул. Стуса, а з заднього боку на відстані близько 100 метрів є новобудова, а поряд будівля, де колись був гуртожиток торгово-економічного університету (вул. Тернопільська,8), який продали, він довший час простоював. Коли почалася війна той гуртожиток відновили, замінили вікна, комунікації та поселили там переселенців. Вікна гуртожитку виходять у вікна нашого будинку», – розповіла Голова ОСББ.

Фото: Леся Прокіпчук

З її слів, наслідки перших пострілів мешканці зафіксували 4 лютого, побачивши наскрізні отвори у вікнах. Невідомі переважно пізно увечері обстрілюють квартири на восьмому поверсі. При цьому ніяких кульок від пневматичної зброї в помешканнях люди не знайшли.

Фото: Леся Прокіпчук

Читайте також: на Львівщині змінять номер виклику «швидкої»

З приводу згаданих інцидентів мешканці одразу звернулися в поліцію, однак поліцейські наразі не встановили хуліганів, і стрілянина по вікнах періодично продовжується. У Сихівському відділі поліції Львова розповіли ZAXID.NET, що проводять перевірку за загаданими фактами та встановлють, з якої зброї були здійснені постріли.

varta1.com.ua: Новини

Ілона Мартинюк

Читайте також