В одному з населених пунктів Львівщини вода тимчасово не придатна для пиття

Якість води тимчасово погіршена

Фото ілюстративне

У селищі міського типу Рудне вода тимчасово не придатна для пиття. Про це повідомив “Львіввводоканал” у «Facebook».

З метою забезпечення питною водою належної якості мешканців смт Рудне, які раніше отримували послугу водопостачання від КП «Теребля», відтепер обслуговуватиме “Львівводоканал”: “Видобування води для потреб централізованого питного водопостачання здійснюватиметься зі свердловин ЛМКП “Львівводоканал”, а не КП “Теребля”.

“Для гарантування споживачам смт Рудне подачі води питної якості необхідно здійснити промивку наявних мереж водопроводу, — зазначили у водоканалі. — При промивці мереж якість води, отриманої через водорозбірні прилади, може тимчасово погіршитися, на жаль, цю воду не можна використовувати для питних потреб”.

Після завершення промивки та отримання позитивних результатів хімічного та бактеріологічного досліджень ЛМКП «Львівводоканал» розпочне централізоване постачання питної води та проводитиме нарахування оплати послуг.

У комунальному підприємстві зазначили, на час проведення промивки нарахування за послуги водопостачання ЛМКП «Львівводоканал» не здійснюватиме, а лише з моменту подачі питного водопостачання.

Для цього у мешканців буде знято показання лічильників води (якщо такі були зареєстровані), щоб провести коректні нарахування.

На сторінці уточнили, що старт робіт назначений на сьогодні. Термінів завершення робіт не повідомляють.

Раніше повідомлялося, що Львів залишився тимчасово без гарячої води.

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена