В окупованому Криму російський військовий з другом жорстоко вбив чоловіка і завантажив у багажник автомобіля із Z-символікою (ВІДЕО)

Вбивцю відпустили, а люди шоковані «правосуддям» зібрались на протест

У тимчасово окупованому  Криму російський військовий разом зі своїм другом у Ялті зарізали чоловіка, завантажили в автомобіль із Z-символікою та вивезли його. Чоловік помер. Про це пише «Baza».

Окупаційна поліція одного із вбивць відпустила на волю. Після цього мешканці Ялти прийшли до будівлі МВС. Вони вважають, що співробітники поліції незаконно відпустили одного із підозрюваних у вбивстві.

Так, увечері, 6 вересня, у Ялті було вбито молодого хлопця. Йому було завдано понад 30 ножових поранень. За деякий час поліцейські затримали двох підозрюваних, але незабаром, за версією мешканців, одного з них відпустили на волю.

Містом швидко пішла чутка, що слідчим зателефонував «хтось важливий» і нібито сказав їм все оформляти як самооборону. У результаті незадоволені люди почали збиратися біля будівлі МВС.

Загалом  біля відділу поліції перебувало кілька сотень людей.

Як з’ясувалося, відпустили командира взводу алупкінської роти спецназу спілки ветеранів зведеного полку народного ополчення Криму Кирила Гонтаренка. Але після стихійного спротиву людей силовики знову швидко затримали чоловіка.

Напередодні вночі Гонтаренко зі своїм знайомим Володимиром Кікавцем убили 34-річного Сергія Сухова.

Вони випивали біля «Автокафе», потім посварилися та побили Сухова, поранивши його ножем.

Поліція затримала 37-річного Володимира Кікавця. Гонтаренка ж відпустили — він чомусь проходив у справі як свідок.

На оприлюдненому відео з місця вбивства видно, що Сухова по черзі б’ють двоє чоловіків — Володимир Кікавець та Кирило Гонтаренко. Після того, як Сухов перестає подавати ознаки життя, Гонтаренко та Кікавець запихають його в багажник джипа з «Z» та відвозять до лікарні, після чого ховаються.

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена