В ООС загинуло двоє українських військових

-1617778535-605x318-3-0-nw
-1617778535-605x318-3-0-nw

Внаслідок підриву на невідомому вибуховому пристрої, загинуло двоє українських військових. Про це у вечірньому зведенні щодо ситуації в районі проведення операції Об’єднаних сил станом на сьогодні повідомили у прес-центрі штабу.


«Від початку доби з боку збройних формувань Російської Федерації зафіксовано 2 порушення режиму припинення вогню. В районі населеного пункту Зайцеве ворог відкривав вогонь з гранатометів різних систем. У напрямку Попасної противник здійснив обстріл з гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів. Внаслідок підриву на ворожому невідомому пристрої, двоє військовослужбовців дістали поранення, несумісні з життям», — йдеться у дописі.


Командування та особовий склад Об’єднаних сил висловлює щирі співчуття рідним та близьким загиблих воїнів.


Зазначається, що українські захисники відкривали вогонь у відповідь та змусили противника припинити обстріли.


Підрозділи Об’єднаних сил контролюють ситуацію та продовжують виконувати завдання з відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації.


Загиблі — військовослужбовці 79 окремої десантно-штурмової бригади.

«ООС загинули два військовослужбовця 79 окремої десантно-штурмової бригади ДШВ ЗС України підполковник Прусов Руслан Халилович та майстер-сержант Федосеєв Вадим Вікторович», — повідомляє Командування Десантно-штурмових військ ЗСУРосійсько-окупаційні війська продовжують ігнорувати домовленості, досягнуті 22 липня 2020 року у рамках Тристоронньої контактної групи.

varta1.com.ua: Новини