У Підмосков’ї підірвали авто з дочкою ідеолого «руского міра» Дугіна (ВІДЕО, ФОТО)

Дугіна підтримувала війну в Україні

У Підмосков’ї вночі підірвали автомобіль дочки російського філософа та ідеолога «русского міра» Олександра Дугіна — Дар’ї Дугіної. За попередньою інформацією, вона загинула на місці.

Про це повідомляють «Telegram»-канали «SHOT»«112» та «Baza». 

Вибух стався близько 22 години вечора, під час руху, коли авто було на Можайському шосе в Одинцовському районі.  

Попередньо, саме Дар’я Дугіна була в машині в момент вибуху. У мережі також опублікували фото, як виглядає автомобіль після вибуху.

Після вибуху машина в’їхала в огорожу. Уламки від авто розкидало по всій дорозі. Наразі, рух у районі Голіцино перекрито.

Спочатку була версія, що у машині вибухнув газовий балон. Наразі, пріоритетною версією є вибух саморобного вибухового пристрою.

Повідомляють, що Дугін також мав їхати в авто своєї доньки, але в останній момент сів в інший автомобіль.

Наразі, він приїхав на місце вибуху автомобіля.

Дугіна займалася журналістикою, філософією та політологією і в липні 2022 року вона була включена до списків санкцій Великобританії.

Олександр Дугін — російський філософ, перекладач, засновник ідейного руху «неоєвразійство» та один з ідеологів «русского міра». У 2014 році був внесений до списку санкцій Європейського Союзу, а наступного року потрапив під персональні обмеження США та Канади через причетність до військової агресії проти України.  

З цитат Дугіна про війну в Україні: «Територію від Одеси до Харкова ми звільнимо і так чи інакше приєднаємо. Це вже не обговорюється. Західна Україна у складі Польщі на перший погляд — це прийнятно. Нам — наше, а друга половина України відходить туди, про що мріяла її влада», — говорив Дугін, якого західна преса називає «сірим кардиналом» російського диктатора володимира путіна.

Він палко підтримує повномасштабну війну проти України, яку в РФ називають «спеціальною воєнною операцією», заявляючи, що «спецоперація росії в Україні є викликом однополярному світу, за її результатами буде встановлено новий світопорядок».

«Наші солдати не повернуться додому, допоки не будуть знищені цілі, поставлені по всій країні, і не буде встановлена безпека, або поки Зеленський не здасться», — заявляв ідеолог «русского міра».

Ще у 2014-му Дугін брав активну участь у консультуванні проросійських терористів на сході України.

Сам Дугін на місці підриву авто:

Нагадаємо, раніше на Донбасі підірвалася на міні російська пропагандистка.

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена