В поліції показали нещодавній обстріл столиці очима патрульних (ВІДЕО 18+)

Вчасно надавали допомогу постраждалим

Відео від першої особи

В поліції показали обстріл Києва 23 листопада очима патрульних, де за декілька десятків метрів від них стався потужний вибух. Хлопці героїчно побігли прямо до його епіцентру, щоб надати допомогу постраждалим. Відео опублікував Олексій Білошицький, перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції

Інспектори батальйону ТОР Андрій Буценко, Володимир Шишков та Віталій Бондарев рухалися на свій квадрат патрулювання. За декілька десятків метрів від них стався потужний вибух.

Правоохоронці одразу кинулися в епіцентр події. На дорогах утворився непроїзний затор, тому прийняли рішення, що швидше пішки.

Прибули на місце, почали надавати домедичну допомогу постраждалим. Одному чоловіку з важким пораненням кінцівки наклали турнікет та передали військовим медикам.

За мить до них доєдналися додаткові екіпажі поліції, карети швидкої й рятувальники.

Далі забезпечили безперешкодний проїзд оперативного транспорту, охорону місця події й допомогу в евакуації потерпілих.

«Ми й раніше ніколи не знали, що приготувала наступна зміна, які челенджі. Зараз — тим паче. Але ми готові робити все від нас необхідне, аби прийти на допомогу і захистити. Як і кожен член суспільства має зараз робити все можливе аби подбати про безпеку. Свою і рідних.

Готуйтесь до різних сценаріїв віроломства ворога. Світло, вода, тепло, інфраструктура, темрява на вулицях —ми все це подолаємо разом і вистоїмо. Разом», - розюмує Олексій Білошицький.

Нагадаємо, внаслідок останнього ракетного удару на Київщині загинули троє людей, серед яких неповнолітня дівчина 

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена