У Пустомитах електропоїзд закидали камінням (фото)

PNG
PNG

Електропотяг «Львів–Лавочне» та «Лавочне–Львів» три дні поспіль у Пустомитах невідомома особа закидує камінням. Про це повідомлялося у групі «Пустомити online» у, «Facebook».

«ЖАХ, що робиться!!! Електричку з напрямом »Львів–Лавочне«, »Лавочне–Львів" три дні підряд, зранку і ввечері, у Пустомитах перед мостом, далі йде зупинка, задує камінням дорослий чоловік в зеленій (оливковій) куртці, не тікає, а стоїть і дивиться.

Поки що ніхто не постраждав з пасажирів, але на БІДУ багато не треба!! Отак, їдеш на роботу і не знаєш, що може статися з тобою по дорозі чи доїдеш взагалі живий", — йдеться у дописі.

Цю подію підтверджує і пресцентр Львівської залізниці. 

Там зазначили, що подія сталася 3 грудня, о 17:30 год., поблизу станції Пустомити. Закидали камінням приміський електропоїзд № 6013 «Львів–Трускавець», що наближався до станції. 



Як зазначили в пресслужбі, камені влучили у вікна 3-го і 5-го вагонів та потрощили шиби.

Там також додали, що із початку цього року, в господарстві приміських пасажирських перевезень регіональної філії «Львівська залізниця» зафіксовано 18 випадків пошкодження, розукомплектування, умисного псування обладнання та крадіжок елементів моторвагонного рухомого складу.

Матеріали за всіма випадками скеровано в правоохоронні органи.

За трьома фактами відкрито кримінальні провадження і триває досудове слідство. Загальна сума збитків, завданих крадіями, хуліганами та недбалими пасажирами, становить понад 170 тис гривень. 

varta1.com.ua: Новини