У реабілітаційному центрі чоловік вдарив ножем жінку (ФОТО)

Раптово накинувся на жінку з ножем.

Фото ГУ НП Івано-Франківської області

У четвер, 27 січня, в одному з реабілітаційних центрів Прикарпаття сталася різанина. Чоловік вдарив ножем жінку. Сьогодні йому повідомили про підозру, повідомляє пресслужба поліції Івано-Франківської області.

«Під час приготування обіду, виникла словесна перепалка між чоловіком і жінкою. У ході якої 34-річний чоловік, мешканець Чернівецької області, накинувся з ножем на 28-річну жінку, мешканку Закарпатської області», — повідомили в поліції.

Медиків та поліцію викликав очевидець. Він же тримав та заспокоював нападника до їх приїзду.

На місце події негайно виїхали патрульні поліцейські, які й затримали правопорушника та передали слідчо-оперативній групі. Жінку з місця події госпіталізували медики.

Зазначається, що і чоловік, і жінка були тверезі.

Правоохоронці затримали нападника в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Фігуранту повідомлено  про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання — позбавлення волі на термін від п’яти до восьми років. Невдовзі суд обере йому запобіжний захід. Досудове розслідування триває.

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена

Читайте також