У РФ на війну в Україні збирають безхатьків

Їм почали пропонувати підписати контракт

Фото ілюстративне, взяте з відкритих джерел

У Санкт-Петербурзі в рамках формування «іменних» батальйонів добровольців, які формують для відправки на війну в Україну, почали пропонувати підписати контракт відвідувачам соцзакладів, які є безхатьками.

Про це пише російське медіа «Ротонда», з посиланням на місцеву організацію «Ночлежка», яка займається допомогою безпритульними.

За словами члена організації, днями до «Ночлежки» прийшов представник адміністрації Фрунзенського району Санкт-Петербурга і запропонувати розкласти листівки із закликом записатися на контракт.

Представники «Ротонди» звернулися до адміністрації району з проханням прокоментувати цю інформацію.

«В адміністрації Фрунзенського району цю інформацію підтвердили. Там пояснили, що головна метадонести інформацію про службу за контрактом до всіх, до кого можливо»,йдеться у повідомленні.

В адміністрації наголосили, що це є особистою ініціативою кожного чиновника. Керівництво району нібито не давало доручення принести листівки до пунктів допомоги бездомним.

У листівці сказано, що підписати контракт можуть чоловіки віком від 19 до 59 років, які або придатні до військової служби або мають незначні обмеження щодо здоров’я.

Також від «добровольців» потрібна наявність як мінімум середньої освіти.

За підписання контракту їм обіцяють разову виплату у розмірі 300 тисяч рублів та середню зарплату у 200 тисяч рублів. Тим, хто підписав контракт, також обіцяють додаткові виплати та пільги.

У виданні сфотографували одну з таких листівок та опублікувала світлину.

Нагадаємо, путін вкотре оновив мету війни в Україні.

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена

Читайте також