У столиці чоловік зламав зап’ястя поліцейському

62443_1
62443_1

Під час затримання п’яний чоловік, який вчиняв насильство щодо своєї співмешканки та її неповнолітньої доньки зламав зап’ястя патрульному поліцейському, який прибув на виклик. Про це повідомляє пресслужба поліції Києва.


“На спецлінію «102» звернулась неповнолітня дівчина, яка повідомила, що у квартирі на проспекті Правди вітчим у стані алкогольного сп’яніння свариться та погрожує фізичною розправою їй та її матері. Для врегулювання конфлікту на місце події прибув екіпаж патрульної поліції”, —  повідомили у поліції.


Поліцейські намагались припинити конфлікт мирним шляхом, однак порушник на зауваження не реагував, штовхав поліцейських та поводив себе агресивно.


“Відтак патрульні прийняли рішення затримати дебошира, вдягнувши на нього кайданки, однак останній чинив опір і вдарив правоохоронця, зламавши йому зап’ястя”, — зазначається в повідомленні.


Так, слідчі затримали фігуранта у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.


Зауважується, що це — 30-річний уродженець Запорізької області, який нещодавно звільнився з місць позбавлення волі, де відбував покарання за умисне вбивство.

varta1.com.ua: Новини