У столиці водій "Lexus" вдарив ножем водія евакуатора: відео

щзжз
щзжз

До поліції надійшло повідомлення про ножове поранення чоловіка на вулиці Шота Руставелі. На місце події негайно виїхали екіпажі патрульної поліції, слідчо-оперативна група та медики. Про це повідомили у відділі комунікації столичної поліції.

За попередньою інформацією, між водіями евакуатора та автомобіля «Lexus» виник конфлікт, у результаті якого водій іномарки наніс ножове поранення опоненту та поїхав з місця події.

Медики на місці надають необхідну допомогу потерпілому. Зусилля правоохоронців спрямовані на розшук та затримання особи зловмисника та з’ясування всіх обставин інциденту.

Подія зареєстрована у Журналі єдиного обліку заяв та повідомлень Печерського управління поліції. Після проведення першочергових слідчих дій події буде надана правова кваліфікація.

Згодом, з’явилося і відео конфлікту.



«Водій евакуатора вчинив хуліганські дії. Бив авто, лаявся на адресу водія. Водій «Лексуса» вийшов і вдарив водія евакуатора ножем та наніс йому таким чином тілесні ушкодження.
Поліція Києва розшукує водія автомобіля «Lexus». Діям обох учасників конфлікту буде дана правова оцінка, про що буде повідомлення для ЗМІ», — повідомив, на сторінці у «Facebook», Антон Геращенко, радник глави МВС.

varta1.com.ua: Новини