У тилу ворога постраждав ешелон із свіжомобілізованими росіянами — Гайдай

Окупанти "курять", де треба…

Ілюстративне зображення/Фокус

У тилу ворога за останні тижні трапилося багато «бавовни», у тому числі постраждав й ешелон із свіжомобілізованими росіянамиповідомив керівник Луганської ОВА Сергій Гайдай.

Як зазначає «24 Канал», свіжонабраних солдатів починають перекидати до зон ведення бойових дій. Але з одним з ешелонів сталося щось не ладне, каже Гайдай.

Це він підтвердив в ефірі. Журналістам він дав ствердну відповідь на питання, пов’язане з перекиданням на Луганщині бійців, які потрапили до війська під час часткової мобілізації.

Глава Луганської ОВА зазначив, що дійсно напередодні наші військові завдали удару по ешелону з «мобіками». Деталей він, щоправда, не називав. Водночас, Гайдай зауважив, що глибоко в тилу російської армії на Луганщині постійно щось вибухає. І це ми спостерігаємо упродовж останніх тижнів.

«Я все ж говорив, очевидно, окупанти прислухалися до заклику президента. Тож вони тепер «курять» там, де потрібно. Що командні пункти, що казарми, що склади з боєкомплектами, накопичення техніки. Ну, от і ешелон», — наголосив Гайдай.

Він зауважив, що все це дійсно відбувається. Ба більше, «бавовну» підвозять максимально якісно. Таким чином він натякнув на те, що ЗСУ не просто лякають ворога. Вони його знищують, і роблять це ефективно.

Як повідомлялося, на Луганщині ЗСУ завдали удару по ешелону з першими мобілізованими росіянами.

varta1.com.ua: Новини

Володимир Садовий