В тимчасово окупованому Севастополі пролунали вибухи

Що відбулося

Фото ілюстративне

Вдень 21 січня у тимчасово окупованому Севастополі пролунали вибухи. Російські пропагандисти заявили, що на кримському півострові оголошено ракетну тривогу. окупанти відзвітували про «успішну» роботу протиповітряної оборони. Про це пишуть російські пропагандистські ЗМІ, інформує OBOZ.

Окупанти оголосили повітряну тривогу в окупованому Криму близько 12.10. Ще за деякий час росіяни заявили, що в Генічеському районі Херсонської області пролетіли ракети.

За кілька хвилин окупанти поскаржилися на потужні вибухи у Севастополі. За попередніми даними, у самому місті чули три гучні вибухи. Відразу ж росіяни відзвітували, що протиповітряна оборона нібито знищила всі ракети.

За словами так званого «губернатора» Севастополя Михайла Развожаєва, сили ППО відбили атаку «укронацистів» і нібито збили повітряну ціль над акваторією Чорного моря.

Читайте також: генерал спрогнозував, що може статися в разі відмови підтримки України

Також окупант заявив, що рятувальна служба Севастополя на даний момент не фіксує пошкодження інфраструктури, а дим у районі Севастопольської бухти він пояснив тим, що путінські терористи використовують «табельні засоби маскування».



varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена

Читайте також