У Трускавці відбудеться нагородження нардепів «партійним «Оскаром» (ВІДЕО)

ja-lybly-truskavets
ja-lybly-truskavets

Глава фракції «Слуга народу» в парламенті Давид Арахамія розкрив подробиці майбутнього засідання фракції у Трускавці. Кажучи про розважальну програму в Трускавці, Арахамія анонсував вручення незвичайної нагороди.

Як інформує «Варта1», з посиланням на «УНІАН», Арахамія розповів, що заїзд депутатів почнеться в п’ятницю, у другій половині цього ж дня вони почнуть роботу. Триватиме вона до пізнього вечора і продовжиться вранці в суботу. Тоді до депутатів приєднається президент Володимир Зеленський, а закінчиться партійний захід у першій половині дня в неділю.

За словами Арахамії, запрошення поки не відправляли спікеру Ради Дмитру Разумкову, оскільки він не представляє фракцію, а є позафракційним депутатом. Нардеп нагадав, що «слуги» прийшли до екватора своєї каденції й мають намір поговорити про виконання передвиборчих обіцянок виборцям.

«Я прогнозую, що ми вийдемо в якусь концепцію нового турборежиму», — говорить глава фракції.

Кажучи про розважальну програму в Трускавці, Арахамія анонсував вручення незвичайної нагороди.

«Ми плануємо зробити церемонію нагородження, умовно »партійний Оскар« — за всякого роду речі, які відбувалися впродовж двох років. У тому числі з гумором, іронією. Плануємо таку »гала-вечерю", — зазначив він.

Також Арахамія анонсував свій новий виступ як ді-джея David Braun, уточнивши, що він відбудеться наприкінці заходу.

«Трускавець-2» — що відомо

27 вересня, у «Слузі народу» повідомили подробиці виїзного засідання їхньої фракції у Трускавці. «Трускавець — »Велика фракція«. 1–2 жовтня у Трускавці відбудеться виїзне засідання фракції »Слуга народу«. Місце проведення: «Rixos Prykarpattya»», — йдеться в повідомленні в чат-боті «СН» у «Telegram».

На думку політолога Володимира Фесенка, на виїзному засіданні фракції в Трускавці вирішуватиметься питання відставки Дмитра Разумкова з посади голови Верховної Ради. Раніше Разумков звернувся до антикорупційних органів з тим, щоб вони перевірили інформацію про нібито пропозицію хабарів за голоси за «деякі відставки».

Відео ТУТ

varta1.com.ua: Новини