В Україні ліквідовано російського полковника Володимира Іванова

Приєднався до «безсмертного» полка

Під час боїв в Україні загинув полковник Володимир Васильович Іванов. Першим про його смерть повідомив співробітник ВДТРК Євген Піддубний. Про це пише «Медіазона».

41-річний Володимир Іванов загинув 25 березня, його смерть офіційно підтвердили через п’ять днів, 30 березня 2022 року.

Нотаріус, який оформляв спадкову справу, вказав адресу проживання загиблого — Москва, вул. Знам’янка, 19. Це головна будівля Міністерства оборони, вона ж — військова частина 66524.

Міністерство оборони публічно не підтверджувало загибель працівника прес-служби.

Про факт смерті полковника Володимира Іванова першим повідомив військовий кореспондент ВДТРК Євген Піддубний, при цьому він не навів жодної інформації про місце служби загиблого.

Кореспондент ВДТРК також опублікував фотографію голови адміністрації Залізничного району Ростова Андрія Косенка, який несе табличку з портретом полковника Іванова на акції «Безсмертний полк» 9 травня.

Про співробітника прес-служби з таким ім’ям писав український проект «Миротворець», який збирає дані про російських військових, найманців та діячів самопроголошених ДНР та ЛНР.

«Російський військовий злочинець. Пропагандист. Співучасник інформаційно-пропагандистських компаній та маніпуляцій МО РФ з виправдання російської агресії проти України, масових убивств мирних жителів Сирії. Співробітник Департаменту інформації та масових комунікацій Міноборони Росії. Безпосередньо причетний до ведення МО РФ інформаційної війни проти України», — стверджує «Миротворець».

Володимир Іванов народився в Ростові-на-Дону і до переведення до Москви служив у штабі Південного Військового округу.

varta1.com.ua: Новини

Ольга Чобіт

Читайте також