В Україні сталася масова ДТП: зіштовхнулися п’ять автомобілів (ФОТО)

photo-2022-01-14-15-18-48
photo-2022-01-14-15-18-48

На Харківщині відбулася дорожньо-транспортна пригода з участю п’яти автомобілів. Рятувальники вивільнили постраждалу жінку. Про це повідомили у пресслужбі ДСНС України.

Сьогодні вранці між селами Задонецьке та селами Лиман, Чугуївського району, зіштовхнулись відразу 5 автомобілів: “ВАЗ 2106”, “Daewoo Lanos”, “Volkswagen Caddy”, “Kia Sportage” і “ТАТА”.

У результаті ДТП постраждав водій та двоє пасажирів ВАЗу. Серед них 6-тирічна дівчинка. Її 26-тирічну матір затисло понівеченими конструкціями авто.

Рятувальники, з допомогою спецінструменту, деблокували постраждалу і передали медикам швидкої. Всіх травмованих госпіталізували до Харківської лікарні швидкої та невідкладної допомоги.



Як повідомили у пресслужбі поліції Харківської області, встановлено, що 30-річний водій вантажівки «Tata» їхав з боку міста Змієва в напрямку Балаклії. Під час об’їзду легковика «Daewoo Lanos», що рухався попереду нього, кермувальник вантажівки зіткнувся з автомобілем «ВАЗ-2106».

Від удару «ВАЗ» відлетів на зустрічну смугу по ходу свого руху, де у подальшому сталося зіткнення автомобіля «Daewoo Lanos», під керуванням 45-річного чоловіка, автомобілів «Kia Sportage» та «Volkswagen Caddy», що стояв на правому узбіччі.


Інформація зареєстрована в Єдиному обліку заяв і повідомлень відділу поліції № 2 Чугуївського райуправління поліції ГУНП у Харківській області. На даний час огляд місця події триває, з’ясовуються всі обставини ДТП.

varta1.com.ua: Новини