В Україні Telegram-канали стали найпопулярнішим джерелом отримання інформації, - КМІС

Долучайтеся до каналів Варта1!

Київський міжнародний інститут соціології (КМІС) провів опитування українців на замовлення Консультативної місії Європейського союзу в Україні.

Щодо джерел інформації, якими найчастіше користуються українці, соціологи констатують «перехід від ситуації домінування телебачення і декількох каналів до переважання інтернет-джерел і значної фрагментації медіаландшафту».

44% зараз отримують інформацію з телеграм-каналів, 43% — з телебачення (більш старші респонденти), 36% — з YouTube-каналів, 34% — з новинних інтернет-видань.

Інші опитування КМІС показують, що серед телеграм-каналів немає однозначних лідерів, а респонденти називають сотні чи тисячі різних каналів. Водночас серед респондентів є запит на швидку та лаконічний формат викладу інформації (з короткими текстами чи відео).

Загалом українським ЗМІ довіряють 49% респондентів, не довіряють — 43%.

Долучайтеся до джерела Варта1:

- чат оперативної інформації у місті Львові та області (ДТП, пожежі, затори, непрацюючі світлофори, проблеми міста і т.д.) 

- канал новин та іншої важливої інформації; тут ви можете прочитати останні новини Львова та України, знайти знайдені та загублені речі, обговорити публікації висловивши свою думку; 

- чат для спілкування на різноманітні теми, тут ви зможете задати питання чи попросити поради та отримати відповіді від користувачів каналу;

- YouTube-канал Варта1

 

varta1.com.ua: Новини

Ольга Чобіт