В Україні з'явився імпортер опалювальних інженерних систем

Компанія «Теплоарматура» - прямий постачальник продукції, яку використовують для комплектації водопровідних, газопровідних і опалювальних інженерних систем. У фірмовому інтернет-магазині кожен покупець знайде широкий асортимент обладнання та комплектуючих. Вся продукція поділяється за типом інженерних систем:

  • водопостачання;
  • водовідведення;
  • теплопостачання;
  • газопровід.

Також є комплектуючі для систем пожежогасіння. У каталозі можна купити все, що необхідно для обладнання, підключення та організації роботи, а також сантехніку європейського виробництва.

Теплоарматура: каталог труб і трубопровідної арматури

Труби є найважливішою частиною транспортної магістралі для подачі і відведення води, а також теплоносіїв. Залежно від призначення, труби мають різний розмір, а також можуть бути виготовлені зі:

  • сталі або оцинкованої сталі;
  • поліпропілену;
  • поліетилену;
  • металопластику.

Сталеві труби використовуються в основному в системах водопостачання, опалення, газопроводу. Залежно від вимог до трубопроводу вони можуть відрізнятися товщиною стінок, бувають полегшені або посилені. Вибираючи труби, звертайте увагу на маркування та відповідність ГОСТ. Якісні вироби мають сертифікат, який засвідчує їхні робочі характеристики.

В інтернет-магазині «Теплоарматура» представлені пластикові труби брендів: Magnaplast (Польща) і Georg Fischer (Швейцарія). Продукція представлена в різних цінових категоріях, серед яких кожен покупець зможе знайти відповідні для себе варіанти. Також у каталозі є найширший асортимент фітингів для труб цих торгових марок, комплекти підключення та фітинги для поліетиленових труб від бренду Unidelta (Італія).

Теплоарматура з доставкою по Україні

Крім радіаторів у каталозі «Теплоарматура» представлені котли та конвектори без яких неможливо обладнати автономну систему опалення. Клієнти компанії мають можливість підібрати повну комплектацію для інженерних систем в одному місці на сайті, і скористатися пропозицією з оптовими цінами. Продукція доставляється зі складів в Україні, завдяки чому терміни поставки мінімальні.

varta1.com.ua: Новини

Ольга Чобіт