В українських містах масово повідомили про замінування вокзалів

У трьох містах надійшли такі повідомлення

В Україні в кількох містах надійшли масові повідомлення про замінування залізничних вокзалів. Зокрема — у Тернополі, Вінниці та Рівному.

У Тернополі проходить термінова евакуація людей із будівлі вокзалу та центрального універмагу.

«У приміщеннях залізничного вокзалу та Центрального універмагу проводиться евакуація. Там працюють відповідні служби. Є інформація про можливу провокацію і закладену вибухівку. Будь ласка, не йдіть цьому напрямку і не підходьте близько до будівель. Деталі повідомлю згодом», — йдеться у повідомленні оперативної інформації штабу ради оборони Тернопільщини.

Також, 4 серпня, о 12:18 год., на спецлінію «101» від чергового поліції надійшло повідомлення, що на електронну пошту ГУ НП надійшло повідомлення про замінування Рівненської автостанції по вулиці Київській, стоянки легкових автомобілів по вулиці Сагайдачного та привокзального майдану із залізничним вокзалом.   На місце виклику було направлено усі екстрені служби міста. Рятувальники ДСНС провели евакуацію людей з будівель та прилеглих територій й огородили місця. Наразі, на усіх місцях працюють вибухотехніки та кінологи поліції.  Інформація уточнюється.

Надійшла інформація про можливе мінування Центрального ринку та залізничного вокзалу у Вінниці. Очевидці кажуть, що по гучномовцю усіх просять залишити Центральний ринок. Така ж ситуація і на залізничному вокзалі.

Згодом, повідомили ситуацію в Тернополі.

«У Тернополі вибухівки не знайшли — загроза не підтвердилася», — повідомив голова Тернопільської ОВА Володимир Труш.

Відповідні структури перевірили будівлі, щодо яких надійшло повідомлення про наявність вибухонебезпечних предметів. Загроз не виявили. Громадяни можуть повертатися на робочі місця. 

varta1.com.ua: Новини

Ілона Мартинюк