В українській розвідці прокоментували ймовірність нового «великого наступу» росії

Представник ГУР запевнив українців, що рф системно програє на полі бою, тож змушена застосовувати психологічні прийоми

ФОТО: ілюстративне

Представник Головного управління розвідки Міноборони України Вадим Скібіцький скептично реагує на ймовірність «нового масштабного наступу» на Україну, чим неодноразово загрожувала росія Заходу, щоб припинити постачання військової допомоги українській армії. Про це він розповів у інтерв'ю OBOZREVATEL. Сили оборони готові до будь-яких провокацій та операцій із боку супротивника, немає нічого, ніж захисників можна налякати або хоча б здивувати.

Він запевнив українців, що рф системно програє на полі бою, тож змушена застосовувати психологічні прийоми.

«Сукупність багатьох факторів і реальна ситуація вказує на те, що Росія отримує по зубах і намагається використати все, що має, щоб уповільнити наш наступ, зруйнувати нашу внутрішню єдність, довіру між Україною та нашими партнерами», – підкреслив Скібіцький.

Він додав, що метою окупантів залишається уповільнити процеси контрнаступу ЗСУ, щоб збільшити власну перевагу. Українські війська розуміють це, і разом із політичним керівництвом країни роблять усе, щоб цього не сталося.

«Так, нашим Силам безпеки та оборони нелегко, але ми не маємо іншого виходу, окрім як продовжувати боротьбу, і ми рухаємося вперед мудро і сміливо», – підсумував представник ГУР.

varta1.com.ua: Новини

Ілона Мартинюк