В Україну не пустили російського музиканта, який відвідував Крим (ВІДЕО)

ене
ене

Прикордонники в аеропорту «Борисполя» заборонили в’їзд в Україну російському музиканту, який до того всупереч українському законодавству відвідував територію тимчасово окупованого Криму. Громадянин РФ прибув в Україну авіарейсом зі Стамбула. Про це повідомляється  в пресслужбі ДПСУ.

«Під час оформлення та необхідних заходів контролю прикордонники Окремого контрольно-пропускного пункту «Київ» встановили, що іноземець порушував порядок в’їзду на тимчасово окуповану територію Криму, неодноразово відвідуючи фестивалі в різні роки, що проводилися на півострові», — йдеться у повідомленні.

На запитання, коли він востаннє відвідував ТОТУ АР Крим, росіянин відповідав, що не пам’ятає, а згодом почав плутатися, називаючи спочатку 2001 рік, потім 2014 рік. При цьому, музикант добре пам’ятав інші місця, де виступав.

В Україну гітарист прямував, щоб взяти участь в творчому проєкті.

За порушення норм українського законодавства іноземця в Україну прикордонники не пропустили, крім того, він отримав заборону в’їзду в Україну на найближчі три роки.

Опісля, російський гітарист сказав: «Ну все, залишились без хорошої музики».

За даними «Уніан», йдеться про гітариста російського гурту “Город 312” Олександра Ільчука, який після окупації неодноразово виступав у Криму, незаконно його відвідуючи.

https://youtu.be/CLn7i02ssxk

varta1.com.ua: Новини