В умовах ситуації в Азовському морі, через соцмережі може поширюватися дезінформація

Міністр інформаційної політики, член РНБО Юрій Стець заявив, що в умовах сучасної ситуації в Азовському морі, через соцмережі може поширюватися дезінформація. Тому журналістам варто звертатися до офіційних джерел інформації. Про це він сказав під час засідання Ради національної безпеки й оборони, яке відбулося опівночі, 26 листопада, передає «UATV».

“Очевидно, що жодних обмежень свободи слова не буде. Але треба розуміти, що означає ця чергова військова агресія з боку Росії. Це для нас із вами значить, що ми маємо користуватися офіційними джерелами інформації. Що стосується міжнародної співпраці — це МЗС, що стосується військових — Міністерство оборони, так само є майданчиком інші військові служби. І хочу наголосити, у нас є ця інформація, що, очевидно, будуть користуватися соціальними медіа для того, щоб дезінформувати, посіяти паніку. Не піддавайтеся”, — зазначив Юрій Стець.

Також, він додав, що зараз усі відомства та офіційні органи влади працюють у посиленому режимі. Так само це стосується усіх прес-служб. Тому, за словами міністра, журналістам варто використовувати лише офіційні коментарі офіційних органів влади.

Нагадаємо, запровадження воєнного стану обговорять сьогодні на позачерговому засіданні ВР. Андрій Парубій скликає засідання на 16:00 год., 26 листопада.

varta1.com.ua: Новини

Коментарі

Читайте також