В Ужгороді п’яний священник МП в’їхав в будинок та облаяв патрульних (ВІДЕО)

Вимагав у поліцейських віддати водійські права

ФОТО: скриншот з відео

У неділю, 2 червня, в Ужгороді Закарпатської області, п’ятий священнослужитель місцевої єпархії в’їхав у будинок в центрі міста на своєму авто. Під час оформлення протоколу, протоієрей вимагав у поліцейських віддати водійські права, використовуючи нецензурну лексику. Відео опублікував місцевих журналіст Віталій Глагола на сторінці у телеграм-каналі.

За інформацією журналіста, йдеться про священника Мукачівської єпархії УПЦ МП протоієрея Івана (Лях Іван Петрович). Він служив в Свято-Воскресенському чоловічому монастирі в Ужгороді.

«Сьогодні( у неділю - ред.), 2 червня близько обіду пʼянезний священнослужитель на своєму Ford Focus влетів в будинок в центрі Ужгорода...в отця-пʼяниці вилучили посвідчення водія. Після цього священник пропонував, аби його провели додому в мікрорайон Дравці, а він поїде слідом за патрульним авто», - написав він. 

На відео чути, як батюшка, ледь перебираючи язиком, висловлюється нецензурною лексикою у бік патрульних: «Права дай сюди, за*бав!», «Х*ї ловлю», «Йди нах*й!», «Не п*зди мені тут нах*й!».

Коли патрульні присоромили священника за матюки та зачитали прокол, він відповів «Не п*зди мені тут нах*й». 

varta1.com.ua: Новини

Ілона Мартинюк