Вагітна іноземка намагалась перевезти українця за кордон у тайнику автомобіля: обох затримали (ВІДЕО)

Жінка лягла під колеса автівки, щоб її не евакуювали

ФОТО: скриншот з відео

Прикордонники заарештували 28-річного чоловіка, який намагався нелегально виїхати з України, та вагітну громадянку Чехії, яка допомагала йому перетнути кордон. Працівники прикордонної служби у пункті пропуску «Лужанка» знайшли напівголого чоловіка у ніші для запасного колеса. Про це повідомляє ДПСУ. 

«На рішення правоохоронців евакуювати »BMW« жінка реагувала різнобічно – то кидалася під його колеса, то втікала, куди очі бачать», – йдеться у повідомленні.

Жінці загрожує кримінальна відповідальність, а чоловік поки що перебуває у пункті тимчасового тримання.

У ДПСУ розповіли, що вагітна 29-річна громадянка Чехії везла 28-річного українця через пункт пропуску «Лужанка» в тайнику «БМВ». 

Потім вона створила конфліктну ситуацію – довелося викликати поліцію. Дівчина спробувала втекти, але її затримали неподалік від кордону. 

"Було прийнято рішення евакуювати автомобіль з пункту пропуску. І в цей момент жінка, яка заявляла, що вона є вагітною, лягла під колеса автівки, тим самим перешкоджаючи виїзду автомобіля з пункту пропуску.

Далі громадянка спробувала втекти від правоохоронців. Наразі її вже затримано. Також затримано автомобіль, яким вона намагалася втекти", – кажуть прикордонники.

На порушників оформили адмінпровадження щодо порушення режиму в пункті пропуску (ст. 202) та злісної непокори законним вимогам прикордонників (ст. 185-10). 

Крім того, чоловіка притягнуть до відповідальності за спробу незаконного перетинання кордону (ст. 204-1). 

Читайте також: у відсіку для речей прикордонники знайшли чоловіків (ВІДЕО).

Також прикордонники повідомили Нацполіцію про ознаки злочину в діях іноземки.

Йдеться про статті 332 (Незаконне переправлення осіб через державний кордон України) та 194 (Умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального Кодексу України. 

«Невдовзі оцінку діям чешки та її обранця надаватиме суд», – кажуть у ДПСУ.

varta1.com.ua: Новини

Ілона Мартинюк