Вагітна жінка втратила дитину під час ДТП на Закарпатті (ФОТО)

Дорожньо-транспортна пригода сталася на ділянці, де проводяться ремонтні роботи

Фото: НПУ

14 лютого, вранці, до поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду в селищі Середнє, що на Ужгородщині. Прибувши за викликом співробітники поліції з’ясували, що 30-річний водій автомобіля «Mercedes Vitо» під час проїзду мосту, де проводяться ремонтні роботи, не впорався з керуванням та з’їхав зі смуги руху. 

Як повідомляє Нацполіція Закарпатської області, внаслідок ДТП, водія та його 27-річну дружину, яка перебувала у авто, госпіталізували до лікарні. Жінка отримала тяжкі тілесні ушкодження, зараз вона перебуває в реанімаційному відділенні.

У поліції за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що заподіяли тяжке тілесне ушкодження потерпілій, відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України. Автомобіль поміщено на арештмайданчик. 

Як повідомлялося, внаслідок аварії поблизу селища Середнє, Ужгородського району, травмована вагітна жінка. Жінка перебувала на 30-му тижні вагітності. На жаль, дитину вона втратила. Лікарі провели необхідні хірургічні втручання. Наразі, медики боряться за її життя.

Фото: НПУ

varta1.com.ua: Новини

Володимир Садовий

Читайте також