Вагітну жінку побили два покидьки: у Вінниці негідники у масках напали на майбутню матір (фото)

Поліцейські затримали одного із зловмисників, які підозрюються у розбійному нападі на вагітну жінку. Відділ комунікації поліції Вінницької області сповіщає: 27 жовтня, до поліції надійшло повідомлення про те, що цього ж дня, близько 19:00 год., до приміщення притулку для тимчасового перебування жінок, що постраждали від домашнього насильства, проникло двоє невідомих чоловіків та нанесли тілесні ушкодження вагітній жінці, після чого втекли. Поліцейські затримали одного із правопорушників, іншого ж злочинця розшукують.
Лиходії, з масками на обличчях, проникли до приміщення притулку, погрожуючи вахтеру предметом, схожим на пістолет. Після того, нападники нанесли тілесні ушкодження 26-річній жінці, яка перебуває на 8 місяці вагітності. Потім зловмисники забрали її телефони та зникли на автомобілі.
Потерпілу госпіталізували, її життю загрози немає.
Поліцейські управління карного розшуку, спільно з працівниками Вінницького районного відділення поліції, оперативно знайшли автомобіль «Мітцубісі», на якому пересувались зловмисники, та затримали одного з них. В автомобілі вилучили речові докази.

За словами начальника ГУНП в області Юрія Педоса, 25-річний мешканець Черкаської області, наразі, перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. У рамках відкритого кримінального провадження за ч. 3 ст. 187 КК України (розбій) слідство проводить процесуальні дії з документування злочину, з’ясування усіх обставин його вчинення та обрання затриманому міри запобіжного заходу.
За такий злочин передбачено покарання — від семи до дванадцяти років ув’язнення.

varta1.com.ua: Новини

Коментарі