"Варта1": приєднуйтесь до улюблених соцмереж та слідкуйте за новинами

Без назви-1 – копія
Без назви-1 – копія

Три мільярди людей в усьому світі, тобто близько 40 % населення, користуються соціальними мережами в інтернеті. Ми витрачаємо на них у середньому дві години щодня: публікуємо дописи, обмінюємося фото, реагуємо на пости друзів. У сучасному світі дуже важливо бути в курсі всіх новин.

Спільноту «Варта1» створили на тлі державних подій активісти, які просто не змогли залишитися байдужими. Зараз це спільнота активних та небайдужих людей, які надалі не залишаються осторонь важливих подій у місті та країні й намагаються інформувати Вас про найголовніші та найоперативніші події.

Час не стоїть на місці, тому задля Вашої зручності ми створили акаунти у різних соціальних мережах, щоб Ви могли слідкувати за оперативними новинами з життя нашого міста та України вцілому.



«Varta1 — Варта1» (офіційна спільнота) — Одна з найчисельніших львівських спільнот. Група є майданчиком широкої суспільної комунікації з метою пошуку та налагодження оптимальних умов життя для звичайних громадян. Тут можна висловити свою думку, виставити на обговорення наболілу проблему.

«Varta1 — Варта1» — Сторінка у «Facebook», де можна ознайомитись з головними новинами дня.

varta1.official — На сторінці в мережі «Instagram» ви зможете переглянути актуальні світлини, та отримати інформацію про події у місті Львові та області! Ми запускаємо прямі відео включення з місць подій Львова та області.

«varta1/Варта1» — Оперативний чат Львова та Львівської області у «Telegram» — лише оперативна інформація про ДТП, пожежі, ремонти, стан доріг, надзвичайні події, що відбуваються у місті та області. Саме ви можете стати ньюзмейкером, повідомити чи попередити людей про важливу ситуацію у Львові.

«Люди радять — people advise (Lviv varta1)» — «Telegram»-канал для спілкування і обговорення проблем у місті, які вас турбують. Висловитись на тему хто правий, а хто винен, знайти потрібні контакти, запитати що сталось у тому чи іншому місці і просто поговорити — тоді вам сюди — https://t.me/people_advise_Lviv_varta1.

«VARTA1» — Отримувати миттєві повідомлення з новинами можна долучившись до «Varta1» у «Telegram» —



«YouTube»-канал «VARTA1» — для любителів відео контенту створений канал «VARTA1» в «YouTube». Тут можна переглянути моменти ДТП, карколомних аварій, стан ремонту доріг, трансляції важливих подій.

Також відео канал «VIDEO VARTA1» є і в мережі «Telegram» — https://t.me/video_varta1.

www.911.lviv.ua — Бюро знахідок Львова — подати оголошення про загублені/знайдені речі можна на сайті. Одразу відповідаємо на питання, чому не варто у соцмережах розміщувати інформацію про втрачені речі разом з особистими контактами. Як показує діяльність ГО “Варта1”, висвітлення приватного телефонного номеру (чи інших даних) у соціальних мережах дає змогу шахраям видурювати кошти та займатися різного роду аферами, пропонуючи повернути втрачені речі за винагороду, яку зазвичай просять скинути з допомогою електронних переказів.

Сайт 911.lviv.ua створений для того, щоб контакти особи і всі її додаткові дані надавалися іншим учасникам лише після реєстрації, адже, як свідчить наш досвід, реєстрація ускладнює роботу шахраям — для них це зайва робота і витрачання часу. При реєстрації у нас вже є дані особи та її номер, який можна перевірити.

Слідкувати за оновленнями та оголошеннями Загублено/Знайдено 911.lviv.ua можна і в «Telegram»:
.

varta1.com.ua: Новини