Суд взяв під варту організатора хабаря Василю Лозинському

Тримання під вартою із альтернативою внесення застави у сумі 100 000 472 грн

Сьогодні, 24 січня слідча суддя ВАКС у повному обсязі задовольнила клопотання детектива НАБУ і застосувала до ймовірного організатора надання неправомірної вигоди ексзаступнику міністра розвитку громад, територій та інфраструктури запобіжний захід у вигляді тримання під вартою із альтернативою внесення застави у сумі 100 000 472 грн. Про це повідомила пресслужба суду.

Організатора взято під варту у залі суду.

Строк тримання під вартою – до 24 березня 2023 року включно.

Наразі триває розгляд клопотання про застосування запобіжного заходу колишньому заступнику Міністра розвитку громад територій та інфраструктури триває.

Нагадаємо,  21 січня, стало відомо, що заступника міністра розвитку громад та територій Василя Лозинського затримано на хабарі 400 000 доларів. Топ-чиновника підозрюють у розкраданні бюджетних коштів.

Довідково:

Василь Лозинський - 1-й заступник голови Львівської обласної державної адміністрації. В.о. голови Львівської обласної державної адміністрації з 26 грудня 2019 по 5 лютого 2020 року. Був першим заступником Міністра розвитку громад та територій України, деякий час виконував обов'язки міністра. З грудня 2022 року є першим заступником Міністра розвитку громад, територій та інфраструктури України.

varta1.com.ua: Новини

Ольга Чобіт